Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Servies bedrukken

Porseleinen servies kan heel chique zijn! U kunt uw klanten en relaties op deze manier professioneel ontvangen met een luxe melkkannetje of suikerpotje. Inzetten bij een promo actie? Ga voor stapelbaar servies!

15 producten

Servies bedrukken? Bedruktemokken.nl!

Servies bedrukken klinkt wellicht wat oubollig, maar dat is het niet! Servies zoals kopjes, schotels en suikerpotjes, zijn hardlopende topproducten bij bedruktemokken.nl. Wat dacht u van een bedrijfsservies? Wel zo netjes als u klanten of relaties ontvangt. Of zet u het in als gave spaaractie? Servies komt altijd goed van pas en daarom hebben wij een ruim aanbod. Bij ons bent u uiteraard ook aan het juiste adres om servies te bedrukken met uw logo of tekst!

Bedrukt porselein

Wanneer u het gekozen servies bedrukt met uw logo heeft u in uw bedrijf altijd promotiemateriaal wat onbewust doorwerkt op uw gasten als u ze koffie aanbiedt in de kopjes bedrukt met uw logo. Uiteraard kan het hele servies bedrukt worden. De (espresso)kopjes, de schotels, het melkkannetje, het suikerpotje, de theepot.. Al het porselein kan voorzien worden van een bedrukking. Het servies bedrukken gebeurt netjes en secuur. Alle bedrukkingen hebben gelijke afmetingen, dezelfde kleuren en op dezelfde drukpositie.

Kopjes en schoteltjes uitdelen?

Bedrukt servies uitdelen aan uw klanten of relaties? Ook gaaf om in te zetten als spaaractie bij bijv. een tankstation of lokale supermarkt! U kunt uw bedrijfsservies uitbreiden met borden voor in de bedrijfskantine, of een suikerpotje voor in de vergaderruimte, bedrukte melkkannetjes voor in de sportkantine.. Een legio aan mogelijkheden! Natuurlijk is het servies makkelijk stapelbaar, wel zo makkelijk! De bedrukking is vaatwasser bestendig en daarom een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Bestel een servies op bedruktemokken.nl en laat het servies bedrukken met uw logo.

Bestellen op www.bedruktemokken.nl

Op onze website staat stap voor stap aangegeven hoe u tot bestelling kunt overgaan en hoe de bedrukking er op het servies uit komt te zien. Pas wanneer de bedrukking helemaal naar uw zin is en u akkoord heeft gegeven op de drukproef, gaan wij over tot bedrukking. Heeft u vragen, stel ze dan gerust aan onze specialisten!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster