Bedruktemokken.nl

Bierglazen

(38)

Gratis publiciteit door bierglazen te bedrukken? Een vaasje, bierpul, fluitje, trapistglas of stapelglas met uw logo wordt regelmatig gedeeld op social media tijdens een uitje of andere gezellige bijeenkomst. Proost!

Bierglazen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte bierglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bierglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bierglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 37 klanten

Bierglazen bedrukken: verschillende soorten

Werkt u in een horecagelegenheid waar regelmatig bier geschonken wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk speciaal voor uw bedrijf gepersonaliseerde bierglazen bedrukken. Dit geeft niet alleen een mooie, uniforme uitstraling voor uw bedrijf, maar kan u ook nog eens meer publiciteit opleveren. Hoe? Dat leggen we u uit! Bij elk biermerk hoort een eigen glas. En laten wij nou heel veel bierglazen in ons assortiment hebben en ook nog eens heel goed zijn in bierglazen bedrukken.U hoeft natuurlijk niet uw eigen biermerk te hebben om bierglazen aan te schaffen. Het is ook een uitermate geschikt relatiegeschenk. Laat uw logo op het bierglas bedrukken, en u hebt een leuk promotieartikel.

Bierglazen met opdruk 

Er zijn verschillende mogelijkheden om bierglazen te bedrukken. De drukposities worden duidelijk aangegeven. U kunt kiezen voor 1 kleur bedrukking of full colour bedrukking en alles daar tussenin. Bierglazen bedrukken is nog nooit zo makkelijk en snel te regelen geweest. De bedrukkingen op bierglazen zijn kras en vaatwasser bestendig.

Uw bedrukte bierglas op social media!

Tegenwoordig wordt ieder uitje, borreltje of gezellige bijeenkomst op social media geplaatst. En proost men met een bierglas waarop uw logo staat? Dan hebt u via social media gratis publiciteit! Zijn de bezoekers helemaal fan van uw merk? Dan kunnen wij bierglazen bedrukken die u kunt verkopen aan uw klanten. Dubbel zo handig, dus!

Types bierglazen bedrukken

Wij hebben vaasjes, bierpullen, trapistglazen, fluitjes enz. Al deze bierglazen zijn geschikt voor bedrukking, en zijn allemaal terug te vinden op onze website! Al deze bierglazen zijn geschikt om in te zetten als promotiemateriaal. Heeft u een horecaonderneming? Kijk dan eens bij onze stapelglazen en laat ze met uw logo bedrukken. En als u aan bierglazen denkt, komt misschien niet direct een pul van keramiek in u op, maar ook dat is terug te vinden in ons assortiment bierglazen. Dit heeft een luxere uitstraling en leuk om weg te geven! Het proces van bierglazen bedrukken gaat gemakkelijk en snel. U ontvangt een digitale proef zodat u van te voren weet hoe de bedrukking op het bierglas er uit komt te zien.

Hoe werkt het?

U kiest het type glas en laat ons weten wat wij erop moeten drukken: uw logo, een tekst of afbeelding. Het bestelproces op onze website is snel en overzichtelijk. Als u een bierglas heeft uitgekozen kunt u vervolgens kiezen op welke positie u het bierglas bedrukt wilt hebben. Het systeem geeft automatisch aan per bierglas wat er aan bedrukkingen mogelijk zijn. Wij gaan dan direct aan de slag en zodra uw bestelling afgerond is, sturen wij het gratis naar u toe. U hoeft bij ons dus geen verzendkosten te betalen en dat is natuurlijk wel zo prettig! Kortom, maak uw keuze en bestel vandaag nog! Wilt u eerst advies van een van onze medewerkers? Wij staan graag voor u klaar!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ