Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Verpakkingen bedrukken

U maakt 't helemaal af als u uw bedrukte glazen of mokken in een mooie verpakking aanbiedt. Per stuk verpakt of liever per 2, 4 of 6. Met venster en een sticker op de verpakking? Schenk uw aandacht!

Verpakkingen

Heeft u uw perfecte geschenk al gevonden maar wilt u het ook leuk verpakken? Dat kan. Wij hebben namelijk ook een assortiment dat bestaat uit verpakkingen. Uw geschenk is helemaal af dankzij een mooie verpakking. Laat verpakkingen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Verpakkingen bedrukken  

Bedruktemokken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met verpakkingen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle verpakkingen zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Verpakkingen bedrukken voor relaties  

Bedruktemokken.nl beschikt over een ruim assortiment aan verpakkingen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze verpakking voor karaf en vier glazen, een verpakking voor één mok of deze mokken verpakking.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktemokken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster