Bedruktemokken.nl

Borrelglazen

(6)

Borrelglazen zijn leuke weggevers om uw warme relaties te onderhouden! Wat dacht u van een bedrukt 9 cl. shotglas of luxe, gegraveerd whiskyglas? Zelfs bij uw klanten thuis nog onder de aandacht. Cheers!

Borrelglazen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte borrelglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals borrelglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk borrelglazen met opdruk of zonder opdruk.

3.8 door 5 klanten

Borrelglazen bedrukken? Chic relatiegeschenk!

Wat is er nou leuker dan een setje borrelglazen weg te geven aan uw relaties, bijvoorbeeld tijdens de koude wintermaanden? Laat de borrelglazen bedrukken met uw logo en u heeft een geschenk op maat. Er zitten verschillende borrelglazen in ons assortiment. Laat bijvoorbeeld borrelglazen bedrukken die speciaal bestemd zijn voor de welbekende neut! Combineer dit geschenk met een flesje drank of maak er een mooi winterpakket van. Onze specialisten van bedruktemokken.nl helpen u graag!

Borrelglas in bijpassende verpakking

Uiteraard hebben wij ook borrelglazen bestemd voor een goed glas whisky of een borrelglas voor de welbekende shots. Allemaal gewilde glazen die het goed doen als onderdeel van een pakket als warm relatiegeschenk. Erg leuk om weg te kunnen geven, nog leuker om te krijgen. Borrelglazen bedrukken om in te zetten als promotie artikel is natuurlijk ook een optie. Bijvoorbeeld voor een evenement, beurs of voor uw horecaonderneming! Heeft u toch de voorkeur voor iets wat toch wat aparter is? Kies dan voor het borrelglaasje met oor. Zo’n bedrukt borrelglaasje is leuk om weg te geven.

Uiteraard kunnen wij ook voorzien in een mooie verpakking. Een verpakking voor de borrelglazen of voor andere geschenken die u aan uw bedrukte borrelglazen wil toevoegen? No problemo! U kunt daarbij ook de verpakking voorzien van een bedrukking, al dan niet in stickervorm. Op onze website wordt automatisch aangeven wat de beste drukpositie is voor uw bedrukte borrelglazen.

Borrelglazen bestellen!

Bent u een horecaonderneming en wilt u borrelglazen bedrukken met de naam of logo van uw onderneming? Ook dan zijn wij als Bedruktemokken.nl de juiste partij voor u. Wij kunnen het gehele borrelglazenassortiment voor u verzorgen. U kunt daarbij kiezen uit verschillende vormen en stijlen van borrelglazen. Vervolgens doorloopt u makkelijk het bestelproces op onze website en heeft u met 1 druk op de knop uw bedrukte borrelglazen in bezit!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ