Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een verrassingseffect creëren? Met de colour changing mug!

Wanneer u echt voor het wow-effect wilt gaan, laat dan de keuze vallen op een colour changing mug. De ontvanger denkt in eerste instantie een effen kleur mok te ontvangen. Tótdat hij of zij er een warme drank in schenkt, dan is het verrassingseffect groots. Er verschijnt namelijk een tekst en/of afbeelding in een andere kleur! Het is dus letterlijk een colour changing mug.

Hoe werkt een magische mok precies?

Een magic mug werkt eigenlijk alleen als de basis van de ‘koude’ mok een donkere kleur heeft. In het geval van bedruktemokken.nl zijn dit zwarte, donkerblauwe of roodachtige mokken. In de laag daaronder is de afbeelding, tekst of combinatie van beide geprint. Bij het inschenken van een warme drank of warm water, trekt de donkere inkt zich als het ware terug en verschijnt de lichtere print! Let op: houdt altijd (bij welke afnemer dan ook) rekening met een semi-doorschijnende kleur van de donkere laag. Het is mogelijk om de magic mug te voorzien van een rondom print.

De colour changing mug bedrukken, kan dat ook?

Het is dus zelfs mogelijk om - naast de afbeelding en/of tekst die verschijnt -  een bedrukking in één kleur op de buitenzijde te realiseren. Bijvoorbeeld als u uw logo hoe dan ook altijd op de mok zichtbaar wil hebben. Het is wel belangrijk om te weten dat wanneer u kiest voor een colour changing mug bedrukken, de mok niet in de vaatwasser kan. Althans, niet als u uw bedrukking(en) wilt behouden!

Beoordeel gratis de kwaliteit van uw favoriete artikel

Natuurlijk wilt u weten wat u in huis haalt – en vervolgens weer weggeeft. Daarom ontvangt u van ons een gratis sample om het product te beoordelen. Kunt u stiekem even spelen met de van kleur veranderende mok. Dit is zelfs gratis als er een bestelling uit voortkomt!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster