Bedruktemokken.nl

Waterflessen

(23)

Waterflesjes uitdelen op een evenement, zoals een festival of open dag: altijd resultaat. Want wie zet een waterflesje of bidon ongebruikt weg? Bedruk een waterfles met infuser en trek de aandacht! 

Waterflessen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte waterflessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals waterflessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk waterflessen met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 22 klanten

Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes bedrukken met uw logo? Wat een goed idee! Sommige promotieartikelen belanden in een la, of in een kast, het raakt zoek tussen andere spullen. Maar een waterflesje is een gegarandeerd succes! Niemand die een waterflesje ongebruikt weg zet of in prullenbak gooit.
Een waterflesje wordt gebruikt!

Bedrukte waterflesjes met uw logo

U kunt alle kanten op met een bedrukt waterflesje. U kunt het etiket op uw waterflesje laten bedrukken met uw logo, of met een tekst erbij. U kunt er voor kiezen om een flap over aan het flesje toe te voegen. Of beide natuurlijk! De mogelijkheden voor het bedrukken van waterflesjes zijn oneindig! U kunt een waterflesje helemaal naar uw eigen wens stylen. Waterflesjes bedrukken = resultaat! Zet uw bedrukte waterflesje in als promotie en u krijgt er zeker response op!

Breed assortiment waterflesjes 

Er zijn verschillende uitvoeringen van waterflesjes beschikbaar. Deze waterflesjes bedrukken is een schot in de roos. U kunt kiezen uit waterflesjes met een draaidop, waterflesjes met sportdop, opvouwbare waterflesjes. En uiteraard zijn de waterflesjes beschikbaar in verschillende groottes. En al deze waterflesjes kunnen worden voorzien van een bedrukking. Wilt u iets speciaals en net een stapje verder gaan met uw promotie, kijk dan eens bij een waterfles met infuser. Gezondheid is een belangrijk thema bij veel mensen. Speel daar op in! Niet alleen met een bedrukt waterflesje, maar trek alle aandacht naar je toe met de waterfles met infuser. Hier kan vers fruit aan toegevoegd worden en speelt daarmee perfect in op het populaire health thema!

Bestel online uw waterflesjes 

Voor waterflesjes bedrukken moet u echt bij ons zijn! Het bestelproces is heel gemakkelijk. Komt u er desondanks toch niet helemaal uit dan staan onze medewerkers graag voor u klaar! Wij helpen u graag verder om tot het waterflesje te komen dat volledig aan uw wensen voldoet. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ