Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Heupflessen bedrukken

Heupflessen zijn classy, retro relatiegeschenken die altijd goed ontvangen worden. Bedrukt met uw logo/tekst, denken uw relaties en klanten nog vaak aan u als ze aan hun kruidenbitter nippen. Een warme reminder dus!

Waarom een heupfles bedrukken?

Het komt misschien niet als eerste in u op: een heupfles bedrukken en deze als relatiegeschenk weggeven, maar juist daarom heeft u wel iets origineels! Laat oude tijden herleven! Een heupfles of heupflacon kan bedrukt worden met uw logo, of u kunt het laten graveren. Een bedrukking op een heupfles, ook wel platvink genoemd, maakt het echt een bijzonder geschenk. Al onze heupflesjes zijn van een hoge kwaliteit en passen gemakkelijk in een binnenzak. De heupflessen lekken niet en kunnen absoluut tegen een stootje.

Heupflessen: wandelende reclame!

Er zijn verschillende uitvoeringen van heupflesjes beschikbaar. Een leuk geschenk om bijvoorbeeld samen met een fles drank weg te geven, geschikt voor een thema pakket. Een heupfles bedrukken is een optie, maar graveren kunnen wij ook heel goed en maakt het geschenk weer wat unieker. Op onze website staat al duidelijk aangegeven wat de beste drukpositie is op de heupfles zodat uw logo of tekst mooi tot zijn recht komt. Ziet u het al voor u? Een fijn kruidenbittertje in een handige zakflacon met úw logo of bedrijfsnaam, waar menig man jaloers van wordt!

Zakflacons uitdelen; net zo leuk als ontvangen.

Wij hebben ook een mooie luxe uitvoering van een heupfles in ons assortiment. Een luxe geschenk voorzien van een mooie bedrukking? Dat werkt altijd! Ook op de verpakking is er de mogelijkheid om uw huisstijl uit te dragen. Er zijn dus meer mogelijkheden dan u wellicht eerst dacht betreffende heupflesjes. We hebben verschillende flacons in ons assortiment, dus ook luxe uitvoeringen voor een uniek geschenk! Verras uw relatie of klanten met dit product. Uitdelen is soms wel net zo leuk als zelf ontvangen. Laat oude tijden herleven, waarin het heel gangbaar was om een heupfles in de binnenzak te hebben. Een heupflacon met uw bedrukking is geschikt voor bijvoorbeeld een weggeefactie met retrothema. Het is een glimp naar het verleden, retro is weer in!

Bestel maar!

Bekijk de mogelijkheden: kies uw favoriete product en volg de stappen in het bestelproces. Gemakkelijk en snel naar een kwalitatief sterk eindresultaat!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster