Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Dubbelwandige glazen bedrukken

Koffie in een trendy dubbelwandig glas is een trend! In een bedrukt dubbelwandig glas blijft de warme drank extra lang warm én u bent in beeld als uw relaties genieten van een warme kop thee of espressoshot!

Dubbelwandige glazen bedrukken?

Laat dubbelwandige glazen bedrukken met uw logo of tekst en u heeft een hot item om weg te geven. Letterlijk, want de koffie of thee in deze glazen blijft lekker lang warm! En het branden van vingers aan hete glazen behoort met deze dubbelwandige glazen ook tot het verleden. Kortom, voor bedrukte dubbelwandige glazen zijn bent u hier op het juiste adres.

Hot promotiemateriaal

Naast het inzetten van dubbelwandige glazen als promotiemateriaal, kunt u ook een heel assortiment bij ons bestellen als aanvulling op uw bedrijfsservies. We hebben verschillende vormen en afmetingen beschikbaar. Dubbelwandige glazen bedrukken kan al vanaf 12 stuks, dus ook voor bedrijven met een klein personeelsbestand interessant.

Hoe zet u uw gegraveerde glazen in?

Wanneer u kiest om dubbelwandige glazen in te zetten als promotiemateriaal zijn er verschillende mogelijkheden. Heeft u een thema met warm/koud, wilt u de nadruk op de winter leggen en warmte uitstralen? De dubbelwandige theeglazen zijn hiervoor prima inzetbaar. Eventueel kunt u de dubbelwandige glazen zelfs voorzien van een gravure om het een luxere uitstraling te geven. De dubbelwandige glazen zijn ook goed in te zetten als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk. U kunt er bijvoorbeeld een theepakket van maken. Daarbij kunt u de dubbelwandige glazen laten bedrukken, er een mooie theedoos bij doen en een theepot. Kiest u niet voor dubbelwandige glazen bedrukken, maar bijvoorbeeld alleen de theedoos, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We maken het geschenk helemaal op maat voor u, tot het voldoet aan uw wensen.

Bestellen? Dat kunt u zelf!

Het bestelproces op onze website www.bedruktemokken.nl is duidelijk en overzichtelijk.
Heeft u desondanks toch nog vragen over dubbelwandige glazen bedrukken, dan staat onze expert u graag te woord om u verder te helpen!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster