Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Theeglazen bedrukken

Een verse muntthee in een bedrukt theeglas.. Gaat u mee met de trend? Verras uw klanten of relaties met moderne theeglazen! Wat dacht u van een glas met zeefje en multifunctioneel dekseltje? Een smaakvol aandenken!

Theeglazen bedrukken

Wilt u theeglazen bedrukken, dan bent u bij bedruktemokken.nl op het juiste adres! Wij hebben veel theeglazen in ons assortiment. Wij hebben theeglazen waarmee u uw bedrijfsservies kunt aanvullen. Wanneer u de theeglazen voorziet van een bedrukking, creëert u daarmee altijd een aandacht moment voor uw bedrijf wanneer u klanten op bezoek hebt. Theeglazen inzetten als promotie is ook een mogelijkheid. U laat de theeglazen bedrukken, wij doen er een theezakje in, het geheel komt in een mooi doosje en u heeft een promotieartikel die zeker in de smaak zal vallen.

Thee is hip

Wij hebben theeglazen in alle soorten en maten. Al deze theeglazen bedrukken is geen enkel probleem voor ons. Bovendien kunnen een aantal theeglazen voorzien worden van een gravering, net even iets anders. Er zijn theeglazen met oor, theeglazen zonder oor, theeglazen met schotel en theeglazen met een deksel die tevens als lekbakje kan worden gebruikt. Ook dubbelwandige theeglazen hebben wij in ons assortiment, hier in blijft de thee lekker lang heet!

Bedrukte theeglazen

Bedrukte theeglazen in combinatie met andere geschenken, bijvoorbeeld een theedoos, doen het altijd goed als relatiegeschenk. Want thee is hip. Thee heeft al tijden geen stoffig imago meer, maar wordt geassocieerd met gezondheid en een positieve levenshouding. Laat uw bedrijf daarop meeliften en profiteer van de positieve flow die om thee hangt, door te kiezen voor bedrukte theeglazen als geschenk.

Theeglazen bestellen

Bestel theeglazen op www.bedruktemokken.nl. Het bestelproces is simpel en overzichtelijk. Voor de definitieve bestelling krijgt u te zien wat de beste plek is voor een bedrukking. Vervolgens laten wij de theeglazen bedrukken en zorgen wij verder voor een snelle afhandeling van uw bestelling.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster