Bedruktemokken.nl

Theeglazen

(12)

Een verse muntthee in een bedrukt theeglas.. Gaat u mee met de trend? Verras uw klanten of relaties met moderne theeglazen! Wat dacht u van een glas met zeefje en multifunctioneel dekseltje? Een smaakvol aandenken!

Theeglazen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte theeglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals theeglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk theeglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 15 klanten

Theeglazen bedrukken

Wilt u theeglazen bedrukken, dan bent u bij bedruktemokken.nl op het juiste adres! Wij hebben veel theeglazen in ons assortiment. Wij hebben theeglazen waarmee u uw bedrijfsservies kunt aanvullen. Wanneer u de theeglazen voorziet van een bedrukking, creëert u daarmee altijd een aandacht moment voor uw bedrijf wanneer u klanten op bezoek hebt. Theeglazen inzetten als promotie is ook een mogelijkheid. U laat de theeglazen bedrukken, wij doen er een theezakje in, het geheel komt in een mooi doosje en u heeft een promotieartikel die zeker in de smaak zal vallen.

Thee is hip

Wij hebben theeglazen in alle soorten en maten. Al deze theeglazen bedrukken is geen enkel probleem voor ons. Bovendien kunnen een aantal theeglazen voorzien worden van een gravering, net even iets anders. Er zijn theeglazen met oor, theeglazen zonder oor, theeglazen met schotel en theeglazen met een deksel die tevens als lekbakje kan worden gebruikt. Ook dubbelwandige theeglazen hebben wij in ons assortiment, hier in blijft de thee lekker lang heet!

Bedrukte theeglazen

Bedrukte theeglazen in combinatie met andere geschenken, bijvoorbeeld een theedoos, doen het altijd goed als relatiegeschenk. Want thee is hip. Thee heeft al tijden geen stoffig imago meer, maar wordt geassocieerd met gezondheid en een positieve levenshouding. Laat uw bedrijf daarop meeliften en profiteer van de positieve flow die om thee hangt, door te kiezen voor bedrukte theeglazen als geschenk.

Theeglazen bestellen

Bestel theeglazen op www.bedruktemokken.nl. Het bestelproces is simpel en overzichtelijk. Voor de definitieve bestelling krijgt u te zien wat de beste plek is voor een bedrukking. Vervolgens laten wij de theeglazen bedrukken en zorgen wij verder voor een snelle afhandeling van uw bestelling.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ