Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Mokken bedrukken met snelle levertijd

Mokken bedrukken met snelle levertijd. Dat kan! Het kan natuurlijk zijn dat u snel uw promotiemateriaal nodig heeft of dat u gewoon niet kunt wachten. Want mokken bedrukken geeft bij ons een heel gaaf resultaat en dat wilt u natuurlijk het liefst meteen zien! We hebben een aantal mokken voor u geselecteerd die we kunnen bedrukken, mét een snelle levertijd. Er zit vast iets mooi voor u bij, neem gerust even een kijkje!

Bedrukte mokken snel geleverd, hoe werkt dat?

Mokken bedrukken met snelle levertijd betekent dat u al binnen 2 weken uw bedrukte mokken in huis hebt! Hoe kunnen we nou die mokken bedrukken met snelle levertijd? Er is een standaard bedrukkingsmogelijkheid. Reguliere mokken kunt u op 2, 3 of misschien wel 4 posities bedrukken en in meerdere kleuren. De mokken met een snelle levertijd worden in 1 kleur op 1 positie bedrukt. En dat met net zo’n scherp resultaat als de andere mokken!

Snel geleverde glazen met logo

Het lijkt misschien alsof die snelle levering alleen voor mokken geldt. Maar als u verder kijkt in deze categorie, zult u zien dat er ook glazen zijn die snel geleverd worden! De keuze is dus alsnog reuze. De glazen variëren ook nog eens van longdrinkglazen tot bierglazen. Kies iets moois uit voor uw relaties of natuurlijk voor het bedrijf zelf. Ieder bedrijf heeft immers genoeg koffiemokken nodig, maar ook glazen voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel.

Binnen 2 weken uw bedrukte mokken en glazen in huis

Wilt u meer weten over de snel leverbare mokken en glazen? Bel of mail onze gespecialiseerde mensen via de contactgegevens helemaal bovenaan. Zij helpen u graag verder en kunnen u bovendien helpen met het kiezen van een origineel geschenk of met vragen over de bedrukking. Gaat u glazen of mokken bedrukken met snelle levertijd, houd er dan rekening mee dat u de digitale drukproef al eerder ontvangt dan bij reguliere bestellingen. Wij vragen u hiermee altijd om akkoord, voordat we gaan drukken.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster