Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Inhoud
Ga naar de producten ()

Espressokopjes

Een espresso kennen we als een klein kopje koffie met een groots effect. We kennen dit soort koffie ook wel als cafeïneshot. En dan te bedenken dat er ook genoeg mensen zijn die een dubbele espresso vaak goed kunnen gebruiken! Over het algemeen kan een espresso de hele dag door gedronken worden (’s middags ook heerlijk te drinken met een scheutje likeur). De espressokopjes van bedruktemokken.nl kennen een inhoudsmaat van ca. 80 ml en worden vrijwel allemaal met schoteltje geleverd.

Bedrijfsservies nodig? Daar horen espresso kopjes ook bij!

Bent u op zoek naar bedrijfsservies? Zeker weten dat u professionaliteit uitstraalt wanneer u - naast de koffiekopjes, koffiemokken en theekopjes – espresso kunt aanbieden in kwalitatief goede espresso mokjes. Dit zullen uw Italiaanse zakenpartners of collega’s met Italiaanse roots absoluut op prijs stellen!

Espresso kop en schotel bedrukken

Echt aandacht schenken doet u door uw favoriete espresso kopjes en schotels te bedrukken met een leuke boodschap, uw logo of slogan. Doorgaans is het mogelijk zowel het kopje als schotel te voorzien van een personalisering. Wilt u het espresso kopje bedrukken met een andere tekst dan op het schoteltje? Vraag ons naar de mogelijkheden. Bijna alles is mogelijk bij ons! Espressokopjes bedrukken doet u bij ons helemaal zelf. U vult op de productpagina het aantal in bij de gewenst kleur, selecteert de gewenste drukpositie(s) en geeft aan wanneer u de mokjes geleverd wilt hebben! Wist u dat u na het plaatsen van een bestelling altijd een gratis digitale drukproef van ons ontvangt? Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.  

Gratis verzending binnen Benelux

De espressootjes smaken straks pas echt lekker als u weet dat de verzending van de espresso kopjes gratis is. Vinden we gewoon leuk, dus laat u uw kleine mokjes leveren op één adres in Nederland, België of Luxemburg? Dan betalen wij de verzendkosten. Omdat het kan!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster