Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Koffie & Thee bedrukken

Koffie en theeaccessoires zijn het ideale geschenk om uw relaties warm te houden! Koffiesets of een toffe theepot.. Uw werknemers zullen aan u denken als ze met een kop koffie of gembertheetje bij de haard zitten.

Koffie en thee accessoires voor uw klanten?

Koffie en thee accessoires zijn op ’t moment heel erg hip om weg te geven als give away of relatiegeschenken. Want, kent u klanten die geen koffie of thee drinken? Precies. En daarom zijn deze geschenken echt hip! Thee is geen thee, maar thee is verse muntthee of gemberthee. En koffie is geen koffie meer, maar frappuccino of een caffè lungo. Een warm aandenken voor uw klanten of relaties? Dat bereikt u door koffie en thee accessoires uit te delen!

Bedrukte koffie en thee artikelen zijn upcoming!

Gaat u voor een bruikbaar relatiegeschenk, passend bij of geheel in uw huisstijl? Wij bedrukken uw favoriete theedoos met logo of tekst. Of een chique giftset met theeglazen met uw slogan. Theekistjes of theezeefjes bedrukken? Bedruktemokken.nl heeft het allemaal. Zelfs als u theeblikken wilt graveren, maken wij u blij. U roept, wij draaien. Houten theedozen kunnen we standaard uit ons assortiment leveren, voorzien van een bedrukking, maar wij kunnen het geheel ook custom made maken, tot theezakjes bedrukken aan toe.

Voor een warme relatie.

Wilt u een relatiegeschenk of promotieartikel weggeven die niet ergens in een kast of erger nog vuilnisbak verdwijnt? Een theeblikje bedrukt met uw logo, met daarin heerlijke smaken theezakjes, blijft echt wel op iemands bureau staan. Zo blijft u on top of mind van uw doelgroep. Denkt u aan iets met een wat luxere uitstraling? Maak er een mooi pakket van: een Taeko theepot, een houten theedoos met een paar mooie bedrukte theeglazen. Prachtige, geschikte geschenken om uw relatie warm te houden. Knipoog!

Bedrukte geschenken bestellen

Uw wandelt fluitend door het bestelproces heen! U ontvangt van ons altijd een drukproef zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na akkoord op het ontwerp wordt uw bestelling zo snel mogelijk geproduceerd en geleverd. Bent u op zoek naar een uniek geschenk, maar staat deze niet in ons uitgebreide assortiment? Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van een custom made product. Werkelijk alles is dus mogelijk!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster