Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Cocktail bedrukken

Verras uw klanten met een cocktailset; zo kunnen ze zelf hun eigen zomerse drankjes shaken! Bij ons vindt u elektrische cocktailshakers tot luxe, verchroomde sets. Met één druk op de knop genieten!

Cocktailsets bedrukken

Bedruktemokken.nl heeft mooie, gewilde cocktailsets in het assortiment. Van basic uitgevoerde cocktailsets tot uitgebreide, verchroomde cocktailsets. Cocktailsets bedrukken is in dit geval niet een kwestie van een standaard bedrukking, maar dit gaat door middel van een lasergravure. Hiermee wordt een optimaal resultaat behaald om uw logo of tekst mooi uit te laten komen op een van de cocktailsets van uw keuze.

Cocktailsets als relatiegeschenk

U kunt bedrukte cocktailsets prima inzetten als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld als onderdeel van een pakket waarin u ook nog bedrukte glazen kunt toevoegen. Wat dacht u van andere leuke items die u o.a. kunt vinden op www.bedruktegeschenken.nl, bijvoorbeeld een koeler. Maar cocktailsets zijn natuurlijk ook een prima op zichzelf staand relatiegeschenk. Wie wil er nou niet als een professional een cocktail leren shaken! En als die cocktailshaker nu ook nog bedrukt is met uw logo is dat natuurlijk een win-win situatie. Uw bedrijf of actie wordt geassocieerd met plezier. Cocktailsets bedrukken met uw logo om vervolgens weg te geven als relatiegeschenk wordt altijd positief ontvangen.

Vergeet de verpakking niet

Vergeet naast cocktailsets bedrukken met uw logo of boodschap ook de verpakking niet. Daarmee kunt u uw bedrukte cocktailsets een nog luxere uitstraling geven. Bovendien kunt u de verpakking ook voorzien van een bedrukking en daarmee extra promotie genereren voor uw bedrijf of actie.

Bestellen is gemakkelijk!

Plaats uw bestelling op bedruktemokken.nl en zie hoe makkelijk en snel u cocktailsets kunt bestellen. U kunt al op de site aangeven of u kiest voor cocktailsets bedrukken of alleen de verpakking bedrukken, of bedrukking van zowel de cocktailsets als verpakking. Neem contact op met onze bedrukkingspecialist van www.bedruktemokken.nl via chat, mail (sales@cow.nl) of telefoon.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster