Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl

Portfolio mokken bedrukken met logo

Wij geven u in dit portfolio een impressie van onze opdrachten voor klanten die u voor zijn gegaan. Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal kunnen, dan kunt u hier eens rondkijken. Als u ook op zoek bent naar bedrukte mokken of andere producten die wij op onze site aanbieden, dan kunt u hier ideeën opdoen.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met sales@cow.nl

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Koffietijd

Bovenstaande mok is enkelzijdig bedrukt. Het idee om dit logo op een mok te bedrukken is erg leuk. Het logo staat voor een bedrijf maar kan door alle relaties op een leuke manier gebruikt worden. Het is een rode mok met witte binnenkant.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Kruitbosch

Bovenstaande mok heeft een opdruk aan twee kanten. Op de ene kant staat een logo en op de andere kant de afbeelding van een fiets. De fiets is op een leuke manier verwerkt in het getal 60. Deze mok is bedrukt voor een 60-jarig bestaan.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Basic Fit

Bovenstaande mok heeft een bedrukking rondom. De mok is bedrukt in leuke felle kleuren. Door het gebruik van deze kleuren valt de mok erg op. Op de mok staat de tekst ‘medewerker van het jaar 2014’.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Local FM

Bovenstaande mok heeft een enkelzijdige bedrukking. Het logo springt echt uit de mok door het contrast in kleuren. Ook is direct duidelijk van wie de mok is. Het is een leuke rustige mok.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: De echte groenteman

Bovenstaande mok is eenzijdig bedrukt. De afbeelding op de mok springt er echt uit. Dit komt omdat de mok een donkere achtergrond heeft. De binnenkant van de mok is groen.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: De Waard

Bovenstaand kopje heeft een bijbehorend schoteltje. Dit is erg leuk om aan uw relatie te schenken omdat kop en schotel een compleet geschenk vormt. De mok is eenzijdig bedrukt. De kleuren groen en blauw zijn gebruikt voor het bedrukken van de mok. Dit zijn ook de originele kleuren van het logo.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Trilogiq

Bovenstaande mok is ook enkelzijdig bedrukt. De kleuren van het logo zijn mooi in de mok verwerkt. De mok is rustig en overzichtelijk. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de mok is zwart. De mok is erg strak, dit past bij het logo van het bedrijf.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Comcept Communicatie

Bovenstaande mok is enkelzijdig bedrukt. Er is voor gekozen om alleen de afbeelding van het logo op de mok te bedrukken. Onder de afbeelding staat de URL van de website zodat de relatie meteen een kijkje kan nemen.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Fri-jado

Bovenstaande mok is enkelzijdig bedrukt. Het logo is duidelijk weergegeven op deze mok. Het is meteen duidelijk over welk bedrijf het gaat.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: the COW company

Bovenstaande mok is van The COW company zelf. Deze mok wordt vooral intern gebruikt. Medewerkers maken dagelijks gebruik van deze mok. De binnenkant van de mok is groen. Op de buitenkant is het logo van The COW company afgebeeld. Ook deze mok is heeft een bedrukking rondom.

Portfolio mokken bedrukken met logo Klant: Ministerie van buitenlandse zaken

Bovenstaande beker is rondom bedrukt. De beker is erg handig voor onderweg. Dit komt omdat er een drinkdop op de beter zit. Deze dop is van rubber gemaakt met een drinkgaatje erin. De binnenkant van de beker is wit.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300