Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Hoelang koud
Hoelang warm
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Krijtmokken met een persoonlijke boodschap

Bent u op zoek naar een koffiemok met een persoonlijke touch? Bestseller van het moment is de krijtmok met logo. Krijtmokken zijn zwarte mokken met een krijtbord coating, waar dus – net als het traditionele schoolbord – een persoonlijke boodschap op geschreven kan worden. Zeker weten dat uw medewerkers blij zijn met een functioneel geschenk als deze.

De oplossing bij de koffieautomaat? De krijtmok!

Want als Alex, Loïs, Meryam, Sem en nog 8 andere collega’s koffie voor elkaar moeten halen, kan het nog wel eens ingewikkeld worden. De oplossing is hier: beschrijfbare mokken. Met een krijtje schrijft iedere medewerker zijn of haar naam op de mok én of er suiker en/of melk in het bakkie mag komen. Easy as that, iedereen blij. Let u per product wel goed op of er een krijtje met de mok wordt meegeleverd?

Krijtmokken bedrukken voor een onuitwisbaar aandenken

Als u kiest voor krijtmokken bedrukken, weet u zeker dat de opdruk blijvend is. En misschien de indruk ook wel. Het leuke is dus dat deze mok gewoon bedrukt kan worden met uw bedrijfsnaam of logo. Die is dan weer niet uitwisbaar.. Trouwens, heeft u er al aan gedacht om bedrukte krijtmokken gevuld met iets lekkers uit te delen? Vraag ons naar de mogelijkheden! Trouwens, heeft u de krijtbeker ook al gezien? Deze heeft dus geen oor. Toffe on-the-go koffiebeker voor de zakenrelatie.

Niet mokken zonder sample en digitale drukproef

Wilt u weten wat de kwaliteit is van het product dat u uit gaat delen? Dan bestelt u een sample van de mok met krijt. Zo kunt u oordelen over de kleur, het formaat, het krijtje, hoe fijn de mok in de hand ligt en ga zo maar door. Dit sample is gratis als er een bestelling uit volgt! Bestelt u de krijtmokken bedrukt of onbedrukt bij ons? Dan sturen wij altijd een gratis digitale drukproef, zodat u kunt zien hoe uw bedrukking eruit komt te zien. Wel zo fijn om te weten wat u weggeeft.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster