I.v.m. pakjesavond zijn we vanaf 16.00 uur afwezig. Donderdag 6 december om 08.00 uur staan we graag weer voor u klaar.

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Stapelbaar
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Sublimatie & Foto Druk bedrukken

Op zoek naar een verrassend geschenk? De sublimatie mok met foto is een onvergetelijke bestseller. Pas na het inschenken van een warme drank, is uw tekst en/of foto zichtbaar. Van simpele mok tot de wauw-factor!

15 producten

Sublimatie mokken met foto opdruk?

Sublimatie mokken zorgen gegarandeerd voor het ‘wauw’ effect. Want het blijft fascinerend: u hebt een standaard zwarte mok voor u, u giet er heet water in en er komt een foto tevoorschijn. Uw klanten of relaties zijn na het ontvangen van zo’n mok compleet verrast door de onverwachte boodschap of afbeelding. Denken ze een standaard mok te krijgen, vergeten ze u opeens nooit meer!

Colour changing mug

Sublimatie mokken worden ook wel colour changing mugs genoemd. Deze innovatieve mokken zijn zó bedrukt dat ze goed was- en krasbestendig zijn, omdat de ‘bedrukking’ niet op het oppervlak is bevestigd, maar in het oppervlak is geïntegreerd. Daarom is een sublimatie mok bij uitstek geschikt om er een foto op te laten sublimeren voor uitstekende fotokwaliteit als u mokken met foto opdruk wil.

Verrassend geschenk

Sublimatie mokken met foto zijn ook een leuk geschenk om intern aan uw personeel te schenken. Een persoonlijk cadeau doet het altijd goed. U kunt daarbij ook weer voor een verrassend effect zorgen door een blanco mok te geven en wanneer er hete vloeistof in komt er een persoonlijke tekst tevoorschijn komt. Dit geldt ook voor uw relaties en klanten! Een onvergetelijk leuk geschenk. En wat denkt u van het verrassingseffect als u bij wijze van een mok in een doosje met daarop uw logo bedrukt, opstuurt naar een relatie. Deze ziet pas wat er op de mok staat wanneer er hete vloeistof in de mok komt. Een gegarandeerd succesvol geschenk waarmee u alle kanten op kunt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mokken met een foto of een tekst tevoorschijn laten komen.

Bestellen

Kortom, wilt u mokken met foto opdruk, dan zijn sublimatiemokken echt de beste keus. Wij hebben verschillende sublimatie mokken in ons assortiment, erg geschikt voor mokken met foto. Heeft u nog vragen? Onze mokkenexpert staat u graag te woord!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster