Bedruktemokken.nl

Sublimatie & Foto Druk

(15)

Op zoek naar een verrassend geschenk? De sublimatie mok met foto is een onvergetelijke bestseller. Pas na het inschenken van een warme drank, is uw tekst en/of foto zichtbaar. Van simpele mok tot de wauw-factor!

Sublimatie & Foto Druk bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte sublimatie & foto druk relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sublimatie & foto druk bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sublimatie & foto druk met opdruk of zonder opdruk.

3.9 door 12 klanten

Sublimatie mokken met foto opdruk?

Sublimatie mokken zorgen gegarandeerd voor het ‘wauw’ effect. Want het blijft fascinerend: u hebt een standaard zwarte mok voor u, u giet er heet water in en er komt een foto tevoorschijn. Uw klanten of relaties zijn na het ontvangen van zo’n mok compleet verrast door de onverwachte boodschap of afbeelding. Denken ze een standaard mok te krijgen, vergeten ze u opeens nooit meer!

Colour changing mug

Sublimatie mokken worden ook wel colour changing mugs genoemd. Deze innovatieve mokken zijn zó bedrukt dat ze goed was- en krasbestendig zijn, omdat de ‘bedrukking’ niet op het oppervlak is bevestigd, maar in het oppervlak is geïntegreerd. Daarom is een sublimatie mok bij uitstek geschikt om er een foto op te laten sublimeren voor uitstekende fotokwaliteit als u mokken met foto opdruk wil.

Verrassend geschenk

Sublimatie mokken met foto zijn ook een leuk geschenk om intern aan uw personeel te schenken. Een persoonlijk cadeau doet het altijd goed. U kunt daarbij ook weer voor een verrassend effect zorgen door een blanco mok te geven en wanneer er hete vloeistof in komt er een persoonlijke tekst tevoorschijn komt. Dit geldt ook voor uw relaties en klanten! Een onvergetelijk leuk geschenk. En wat denkt u van het verrassingseffect als u bij wijze van een mok in een doosje met daarop uw logo bedrukt, opstuurt naar een relatie. Deze ziet pas wat er op de mok staat wanneer er hete vloeistof in de mok komt. Een gegarandeerd succesvol geschenk waarmee u alle kanten op kunt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mokken met een foto of een tekst tevoorschijn laten komen.

Bestellen

Kortom, wilt u mokken met foto opdruk, dan zijn sublimatiemokken echt de beste keus. Wij hebben verschillende sublimatie mokken in ons assortiment, erg geschikt voor mokken met foto. Heeft u nog vragen? Onze mokkenexpert staat u graag te woord!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ