Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Karaffen bedrukken

Karaffen zijn chic, modern en zeer geschikt om water of wijn in te presenteren. Gaat u voor een matte, gekleurde karaf of voor een karaf met hippe fruit infuser? Bedruk het glas of de set en schenk uw aandacht!

Karaffen bedrukken

Laat karaffen bedrukken met uw logo, zoek er een paar mooie glazen bij en u heeft een mooi geschenk om weg te geven. Een ideaal zomergeschenk! Karaffen zijn niet meer weg te denken bij een etentje in de tuin. Of het nou ontbijt, lunch of borreltijd is, uw bedrukte karaf komt altijd van pas bij de ontvanger. Karaffen gevuld met water, verse munt en een schijfje citroen, wie houdt er niet van? Geluksmomentjes die geassocieerd worden met uw bedrijf, door de bedrukking van uw logo op het karaf. Uw bedrukte karaf kan de eyecatcher zijn op menig BBQ feestje.

Karaffen als zomergeschenk inzetten?

Als u op zoek bent naar een zomergeschenk om weg te geven, leent een karaf zich uitstekend. Bedruk ‘m en u heeft een leuke weggever! Karaffen bedrukken kan op een hele subtiele manier. Zodat uw bedrijf telkens weer onder de aandacht komt. Bij sommige karaffen is zelfs een gravering mogelijk. Onze expert op dit gebied kan u hier alles over vertellen. Op onze website www.bedruktemokken.nl vindt u karaffen in alle soorten en maten.

Ons karaffenassortiment

Naast waterkaraffen hebben wij ook wijnkaraffen in ons assortiment. Voor een complete set om weg te geven als geschenk, bieden wij ook wijnglazen aan. Uiteraard kunnen zowel de karaffen als de wijnglazen voorzien worden van een bedrukking.

Unieke karaffen

Karaffen met infuser, karaffen met een deksel, karaffen met ronde vormen, er is heel veel mogelijk. Wilt u iets heel speciaals op dit gebied, kijk dan eens naar onze matglazen karaf met een gekleurd glas er in die tevens fungeert als deksel. Een uniek geschenk! Voorzie deze karaf van een bedrukking, of wellicht een gravering en u bent er verzekerd van dat u met uw bedrijf on top of mind blijft van de ontvanger. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. En onze expert staat u graag te woord om u alles te vertellen over wat er mogelijk is wat betreft karaffen bedrukken.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster