Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Fotomokken bedrukken

Mooie herinneringen verdienen meer dan alleen een plekje in het geheugen. Maak ze visueel op de leukste manier! Ofwel: laat fotomokken bedrukken met al die mooie momenten erop. Uiteraard kun je ook fotomokken bedrukken met jouw logo of boodschap erop. De meerwaarde? Hoogwaardige, glanzende kwaliteit. Die fotomokken noemen we ook wel sublimatie mokken. We hebben alle mokken die je op deze wijze kunt bedrukken op een rijtje gezet, maar uiteraard kunnen we nog veel meer mokken bedrukken. En ook de kleinere koffiekopjes bedrukken we met de beste kwaliteit!
 

15 producten

Mok met foto

Met fotomokken bedrukken weet je dat je écht aandacht schenkt. Naast het feit dat je op deze manier je herinneringen en reclameboodschap prachtig kunt weergeven, levert zo’n hoogwaardige mok ook veel waardering op bij je relaties. Een foto mok is bovendien heel breed in te zetten, voor bijna iedereen. Extern, intern, dat maak niets uit. Want ga maar na: ken jij iemand die nooit eens een kop koffie of thee drinkt? Relaties wil je voor je winnen en dat kan perfect met deze mokken. Als iemand iets lekker warms in de handen heeft en daarbij dan jouw logo ziet, worden hier onbewust positieve associaties aan gehangen. Daarom krijg je bij sollicitatiegesprekken en andere bezoeken aan bedrijven ook altijd een kop koffie aangeboden! Fotomokken bedrukken alleen op een standaard mok? Totaal niet! We kunnen een hoop verschillende soorten fotomokken bedrukken. Deze fijne bekers zijn te bestellen vanaf 200 ml, tot en met 350 ml. Is 200 ml je nog iets te groot? Dan is kop en schotel bedrukken misschien wel een beter idee! En ook espressokopjes zijn natuurlijk niet te missen bij de koffieautomaat. 

Mokken bedrukken full colour

Fotomokken bedrukken kan in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Foto’s met een bepaald contrast en overgangen van kleuren? Geen enkel probleem! Alles komt er tot in detail op. Hoe jij je artwork bij ons aanlevert, zo komt het op de mok, in een glanzende afbeelding. Een witte mok is altijd de basis wanneer je voor een mok met foto gaat. Hou je van kleurtjes? Natuurlijk stuur je dan een kleurrijk artwork om te drukken, maar daarnaast kun je ook nog kiezen voor een mok die een kleur heeft aan de binnenkant. Daarnaast kun je een gepersonaliseerde mok wat speelser maken door een andere vorm dan de gewone rechte te kiezen. Bijvoorbeeld een mok die van beneden naar boven breder wordt. Of ga voor een mok met een schattig hartvormig oor. Op onze website is niets te gek! Natuurlijk kun je ook gewoon ‘normaal doen’, met een standaard mok met de inhoud die jij het fijnste vindt! Naast mokken kunnen we overigens ook bekers bedrukken met je logo, ideaal voor een goede kop koffie of thee onderweg! Mocht je door de bomen het bos niet meer zien met al die mogelijkheden, dan helpen wij je natuurlijk gewoon uit de brand! Neem contact op met onze professionals. Zij helpen je verder, zodat jij straks met het meest effectieve relatiegeschenk aankomt!

Foto op mok drukken

Zo’n mok met foto noemen we ook wel een sublimatiemok. Sublimatie als druktechniek betekent dat de inkt van jouw artwork door middel van hitte in de mok wordt doorgedrongen. Dat gebeurt vaak rondom, maar kan ook alleen aan de voorkant. Vaak kun je dat zelf bepalen. Het grootste voordeel van deze manier van drukken is dat het resultaat en kwalitatief hoogwaardige afbeelding op de mok is, met een glanzende afwerking. We moeten er wel een kleine kanttekening bij plaatsen: was je fotomok met de hand af, want na een aantal vaatwasbeurten zal de afbeelding op de mok zijn kwaliteit langzaamaan verliezen. Wist je overigens dat, zeker op kantoor, het verstandiger is om de mok gewoon even af te spoelen dan dat je hem afwast met een doekje of sponsje? In de gootsteen en in de sponsjes zitten vaak allerlei etensresten en dus bacteriën. Gezien dat feit, is het hygiënischer om je mok af te spoelen. Gebruik je de mokken niet zelf op kantoor en geef je ze weg aan je relatie? Bestel er dan een leuke verpakking bij! Die geeft een verzorgde eerste indruk af. De eerste indruk blijft immers het meest hangen en is bepalend. 

Sublimatie mokken op kantoor

Sublimatie mokken, daar kun je écht mee aankomen om je relatie te verrassen. Maar waarom zou dat bij collega’s dan niet kunnen? Ook die verdienen wel eens iets nieuws, iets leuks. Je kunt deze mokken uitstekend bedrukken voor op kantoor. Iedereen heeft wel eens behoefte aan een lekkere grote kop koffie of thee tijdens het werk. Gewoon even tussendoor. Wil je een hoop positiviteit en trots opwekken bij je collega’s, dan is het ideaal om ze in jouw huisstijl te bedrukken. En fotomokken bedrukken, dat is dan misschien wel de beste optie. Je kunt je logo en boodschap erop drukken, maar natuurlijk een memorabele foto van iets herkenbaars van jouw team. Echter zegt een boodschap vaak wel het meeste. Een goede boodschap brengt het gesprek op gang en breek zo dus ook het ijs bij nieuwe medewerkers. Een grote mok is fijn tijdens het werk, maar daar wil je bij bezoekers waarschijnlijk niet zo graag mee aankomen. Dan is een gewoon kopje koffie netter. Maar waarom zou je die blanco inkopen? Bij ons kun je ook servies bedrukken, voor een professionele uitstraling! En wat dacht je van glazen bedrukken? Het kan zijn dat je collega of bezoeker helemaal geen koffie of thee wil, maar een glas water. Ook dan heb jij iets wat blijft hangen! 

Foto mok voor je relaties

Met een foto mok maak je écht indruk, dankzij de professionele, uitstekende kwaliteit van je opdruk. Vooral voor de relaties die je al hebt, om die te versterken, is zo’n mok een superleuk geschenk. Intern en extern doen ze hun werk. Geef je zo’n mok echt als cadeau, dan is een mok alleen misschien wel helemaal niet voldoende. Vul hem dan met goodies! Zoek de leukste kantoorartikelen uit of doe er soepjes in. Tip: koop hier een goed aantal exemplaren van in voor het geval iemand jarig is, een jubileum viert of voor wanneer je iemand wilt bedanken. Zo heb je altijd iets passends in huis! Voor de afwisseling kun je overigens ook flessen bedrukken. Bijvoorbeeld als sportiever geschenk of voor wie niet van warme drankjes houdt. 

Foto op beker bestellen

Zet jij je logo, je boodschap of iets heel anders op je mokken? Of misschien combineer je alles wel. Dat kan heel goed, aangezien de bedrukkingsruimte op deze mokken vaak groot is! Je maakt het zo origineel, mooi of subtiel als jij zelf wilt. Heb je een tof personeelsuitje gehad, dan is een foto hiervan misschien wel leuk en humoristisch om op de mok te drukken. Die foto op een beker kun je dan bijvoorbeeld met kerst of een andere gelegenheid geven aan je collega’s. Dat geeft echt een trots teamgevoel. Of wanneer iemand afscheid neemt, dan is het ook leuk om een heel persoonlijk geschenk zoals dit te geven. Het maakt niet uit hoe je het fotomokken bedrukken gebruikt, bestellen is in elk geval zo gepiept. Je geeft eerst bij de gewenste mok het aantal en eventueel de kleur aan en dan kom je al bij de bedrukking. Laat je de fotomokken bedrukken aan de voorzijde of helemaal rondom? Vaak staat er al bij welke optie wij je aanbevelen. Maar natuurlijk kun je je vragen hierover ook gewoon aan onze professionals stellen! Na de bedrukking geeft je de gewenste leverdatum aan. En dan kun je je artwork uploaden. Dat hebben wij nodig in een gevectoriseerd bestand, om zo tot het allerbeste resultaat te komen. Maar lukt dat jou niet, dan regelen wij dit voor je! Stuur op wat je wel hebt en wij zetten het gratis voor je om! Zodra je je bestelling hebt geplaatst, regelen wij zo snel mogelijk een drukproef voor je. Zodra je hierop akkoord geeft, gaan we je mokken bedrukken en heb jij zo snel mogelijk jouw persoonlijke relatiegeschenken in huis!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster